More fun and deepening with Kern-Zaak as a sounding board

Gun jezelf

Laat je je leiden door de verwachtingen van anderen? Kies je zelf je doelen?
‘Ja natuurlijk moet dat, dat wordt van me verwacht….’ ‘Is dat zo? Wie zegt dat? Waar staat dat?’, vraag ik. Een stomverbaasde en ietwat geïrriteerde blik is mijn deel. We zijn in gesprek over welke kwaliteiten Irene inzet als leidinggevende.
Laat jij een brandhaard van spanningen op de werkvloer uitwoeden? Neem je innerlijk afstand en ga je met je medewerkers in gesprek?
Alfred belt dat er een conflict over de functieomschrijvingen in een van zijn afdelingen dreigt. ‘Het is die eeuwige jankerd, lucht hij zijn hart. We spreken af dat hij in gesprek gaat met ‘de jankerd’. De dagen erna treffen wij elkaar en gaan het vervolgtraject uitwerken
Staat er op je ‘to do’ lijstje al weken het plannen van een teambuilding? Is de ‘voeten op tafel sessie’ een terugkerend onderdeel van je programma?
Het team heeft tijdens de Driedaagse Kernsamenwerking onder andere lekker kunnen brainstorm. ‘Eindelijk heb ik kunnen zeggen wat ik al een aantal maanden dacht’, was een reactie tijdens de evaluatie. Ze kunnen verder met het plan van aanpak dat er nu ligt.

Meer dan 30 jaar luister ik naar de verhalen die mensen bezighouden. Het luisteren naar deze verhalen levert ook pittige vragen voor mijzelf op. Vragen als:
Hoe kan ik dit verwaarloosde kind een steuntje in de rug geven?
Hoe blijf ik, mentaal en fysiek, gezond tijdens een uitzending?

Kernvragen waar ik bij uitkom, gaan over:

In al de begeleidingsgesprekken die ik heb mogen voeren/zelf ontving, werd me duidelijk dat de Drieslag Kern-Kompas-Koers steeds weer verdiepend en steunend werkt.

Kern-Zaak houdt zich bezig met

Hiervoor zijn 3 projecten ontwikkeld.

Winst van Kernprojecten is

Boek je kosteloze Koersgesprek van 45 minuten t.w.v. € 200 waarin jij helder krijgt:
–       Welk signaal je uit je werk wilt oppakken
–       Welk Kernprojecten je daarbij kan helpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.